CATERING ECO PARA EMPRESA

Les compres dels productes i serveis de www.hortadeleixample.es, podran pagar amb targeta de crèdit o dèbit , mitjançant transferència bancària al compte que s'indica en el sistema o contra reemborsament.

En el cas que vulguis abonar la teva compra amb targeta de crèdit, et serà sol.lictada la següent informació, un cop es trobi dins del servidor segur del sistema de pagament electrònic:

- Número de la targeta
- Data de caducitat
- Codi de seguretat (tres dígits que trobaràs a la part posterior de la teva targeta)

Com a sistema de pagament electrònic, www.hortadeleixample.es està adscrit a la passarel·la de pagament de comerç electrònic del BANC SABADELL. Totes les teves dades viatjaran encriptades i sobre un servidor segur SSL (Security Socket Layers) del sistema de pagament segur de BANC SABADELL, el que garanteix que ni els propietaris d'aquest comerç virtual ni terceres persones tindran accés a les dades bancàries, ni de la targeta de crèdit.

Un cop introduïdes les dades, l'entitat bancària validarà la targeta de crèdit i procedirà al cobrament. En aquest moment la comanda serà efectiu i es procedirà al seu procés i enviament.