CATERING ECO PARA EMPRESA

L’Horta 100% “eco”

LA MILLOR FRUITA I VERDURA 100% ECOLÒGICA

Seleccionem des de Barcelona per a tu la millor fruita i verdura ecològica, només productes de temporada d'agricultors locals, cultivats sense pressa, de forma natural, sense químics ni pesticides, i recollits en el seu punt òptim de maduració. De la terra a la teva taula en 24h. Visita el nostre Calendari de Temporada per veure quina fruita y verdura hi ha a cada mes de l'any.

SABOR INTENS I AUTÈNTIC

Gaudeix del sabor d'un tomàquet , de la textura d'un enciam , l'explosió de sabor d'una taronja acabada de collir de l'arbre, de les maduixes,.. Sabors intensos, textures carnoses, dolços, àcids, plens d'aromes a camp fresc i verd..

SALUT PER A TU I ELS TEUS

Tria el que menges. Digues no a llavors transgèniques, a conreus intensius, a productes cultivats amb químics, pesticides plaguicides, fungicides.. Cuida't, ets el que menges.

PRODUCTES ECOLÒGICS, PREUS HONESTOS

Sabor i salut però no a qualsevol preu. Fruita i verdura ecològica a preus honestos. Sense intermediaris: directes de l'agricultor o productor a casa teva.

LLIURAMENTS DE CAIXES A DOMICILI

Rep teva caixa directament a l’oficina o a casa, perquè et sigui el més còmode possible. T'ho lliurem nosaltres personalment a Barcelona i provincia. Perquè només així podem mimar el producte, i mantenir un tracte proper i directe amb tots i cadascun dels nostres clients.